Bekijk deze nieuwbrief online  
 
 
 
 
 
VZVZ november 2018
 
 
 
 
 
Terugblik VZVZ-dagen
 
De VZVZ-dagen waren ook in 2018 weer zeer succesvol. Bekijk de korte sfeerimpressie.
 
sfeerimpressie
 
 
 
 
Nieuwsbrief vernieuwd!
 
Zoals u ziet hebben wij de VZVZ-nieuwsbrief voor zorgverleners vernieuwd. Wij hopen dat de nieuwe opzet u als lezer bevalt. Wij wensen u in ieder geval veel leesplezier!
 
 
LSP voorziet in basisbehoefte
Onlangs gaven zorgverleners in de media aan dat het uitwisselen van medische informatie omslachtig en ouderwets verloopt. Het LSP voorziet voor een belangrijk deel in de benoemde behoefte. VZVZ licht toe.
Lees meer
Slagvaardiger met nieuwe governance
Er is een nieuwe fase aangebroken voor VZVZ. "Daar hoort een nieuwe governance bij", legt Antoon Kuijpers uit. “De nieuwe governance-structuur maakt VZVZ veel slagvaardiger."
Lees meer
 
Actueel
 
 
 
 
 
4
december
 
 
VZVZ-netwerkdag
 
Tijdens de maandelijkse VZVZ-netwerkdag komen verschillende onderwerpen aan de orde die voor leveranciers, gebruikers en ondersteuners die samenwerken met VZVZ van belang zijn.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
13
december
 
 
LSP-bijeenkomst voor ziekenhuizen
 
Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het gebruik en/of beheer van het LSP binnen het ziekenhuis. Zoals ziekenhuisapothekers, medisch specialisten, beheerders, informatiemanagers en GBZ-servicemanagers. Maar iedereen die het LSP als aandachtsgebied heeft, is natuurlijk welkom.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Het LSP in cijfers
Hoe gaat het met het LSP? Hoeveel zorgaanbieders zijn aangesloten? En hoeveel patiënten hebben toestemming gegeven? Bekijk de tellers op de homepage van onze website!
Lees meer
Werken bij VZVZ
Als groeiende organisatie op het snijvlak van Zorg en ICT zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen om ons team te versterken. Op dit moment hebben wij vijf vacatures.
Lees meer
Met digitale zorg de wijk in!
Eind november gaan het Maasstad Ziekenhuis en Volgjezorg samen de wijk in. In de schoolbus ontvangen zij bewoners van verschillende wijken in Rotterdam, voor een kop koffie en een goed gesprek over digitale zorg. Wat is dat en wat kun je ermee?
Lees meer
Dossieroverdracht huisartsen via LSP
Snel een huisartsdossier verhuizen van het ene HIS naar het andere HIS? De LSP-functionaliteit ‘Dossieroverdracht’ is nog in ontwikkeling, maar Promedico-ASP en OmniHIS zetten al grote stappen.
Lees meer
HAP-dag in Utrecht
Op de VZVZ-ledendag van 4 oktober organiseerde VZVZ in de ochtend de periodieke ‘HAP-dag’. In het Van der Valk Hotel Utrecht kwam een flinke vertegenwoordiging van de sector huisartsenposten samen.
Lees meer
 
 
TW   YT   IN
 
Bezoekadres
 
VZVZ - Oude Middenweg 55 - 2491 AC Den Haag Tel: +31 (0) 70 317 34 00
 
 
 
 

Klik hier als u helemaal geen berichten meer van VZVZ wilt ontvangen. Wilt u zich alleen uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar de afdeling communicatie van VZVZ.